De Bron

Terug naar hoofdmenu 

Back to main menu 

De Bron

Plaats van handeling is De Bron,

Vogelplein 1
3815 GV Amersfoort.
Telefoon 033-4618541.

De zaal is open van 10.00 tot 16.00 uur op de verenigingsdagen.

Openbaar vervoer

Heen: 

Amersfoort NS. Stadszijde, stadsbus 6 richting Rustenburg, Voor 10 uur iedere 30 minuten, na tien uur iedere 20 en dan 15 minuten. Uitstappen (na ca. 10 minuten) bij halte Ganzenstraat. Bij de bushalte, de straat recht oversteken en linksaf. Op het kruispunt oversteken en rechtsaf, de Van Randwijklaan op (daar staat de Viking die wij als postzegelvelletje in 2013 hebben uitgegeven), rechtdoor en na 250 m. is De Bron.

Terug: 

Voor de bushalte van lijn 6 loopt u terug naar de Viking, op de kruising recht oversteken, Zangvogelweg. 50 meter rechts is de bushalte, bij de stadsboerderij.

Naar de stad 

Lijn 6 rijdt vanaf het CS. Station door het stadscentrum, terug langs het stadscentrum. U kunt hier bij het winkelcentrum Amicitia uitstappen voor de stad.

Met de auto / eigen vervoer 

Vanuit Zwolle/Amsterdam/Lelystad (noorden)

A28 richting Utrecht, afslag 8 STOUTENBURG

onderaan de afrit LINKS de Hogeweg op. Na ca. 1 km bij de verkeerslichten over de brug van het kanaal, rechtsaf de Ringweg Kruiskamp op. Bij het 2e verkeerslicht rechts af de Van Randwijklaan op. Op de rotonde rechtdoor, daarna 1e straat links: Wiekslag. Daarna is de 1e straat links het Vogelplein met De Bron. Parkeren aan de zijkant (achterzijde).

Vanuit Utrecht/'s-Hertogenbosch/Arnhem/Den Haag (westen/zuiden)

A28 richting Zwolle, afslag 8 STOUTENBURG, 

onderaan de afrit LINKS, onder de A28 door. 50 Meter verder bij het kruispunt met verkeerslichten Outputweg rechtdoor. Na ca. 1 km bij de verkeerslichten over de brug van het kanaal, rechtsaf de Ringweg Kruiskamp op. Bij het 2e verkeerslicht rechts af de van Randwijklaan op, bij de rotonde rechtdoor, Daarna de 1e straat links: Wiekslag. Daarna is de 1e straat links het Vogelplein met De Bron. Parkeren aan de zijkant (achterzijde).

Parkeren 

In de omgeving van De Bron is het vrij parkeren, o.a. aan de achterzijde bij het winkelcentrum.

De Bron

Kaart

Adres: Vogelplein 1 3815 GV Amersfoort.  

Website: http://www.debronamersfoort.nl/home.html

 

Terug naar de startpagina 

Terug naar NFVS