Amicitia

Terug naar hoofdmenu 

Back to main menu 

Sociëteit Amicitia 

Plaats van handeling is Sociëteit Amicitia,

Prins Hendriklaan 15,
3818 HK Amersfoort.
Telefoon 033-4618541.


De zaal is open van 10.00 tot 16.00 uur op de verenigingsdagen.

Openbaar vervoer

De bijeenkomsten vinden plaats in Sociëteit Amicitia vlakbij het NS station van Amersfoort. Amersfoort is een centraal gelegen knooppunt in het Nederlandse spoorwegnet tussen zowel de noord-zuid verbindingen als de oost-west verbindingen. Zowel Intercity's als stoptreinen houden er halt en hebben een zeer frequente dienstverlening. Hierdoor zijn de bijeenkomsten eenvoudig vanuit het hele land per trein te bereiken.  

De Sociëteit ligt op loopafstand van het NS station Amersfoort. Wanneer u met de trein of bus komt, neemt u de hoofduitgang CS.  Steek de weg over via het zebrapad en loop de Regentesselaan in. Na 50 meter ziet u rechts op de hoek de Sociëteit. Op het Stationsplein staat een plattegrond die u eventueel verder helpt uw richting te bepalen. 

Met de auto / eigen vervoer 

Vanuit Utrecht 
Vanuit de richting Utrecht volgt u de snelweg A28 tot aan de afslag Soesterberg. Boven aan de afslag gaat u linksaf en rijdt u door tot u aan een T-splitsing komt. U gaat daar rechtsaf en volgt de borden Amersfoort tot aan de Stichtse Rotonde dat is ongeveer 3 kilometer. U rijdt met de bocht mee richting Amersfoort waar u voor een viersprong een wegversmalling tegenkomt waar staat aangegeven "Berghotel en Bergpaviljoen". Verder bij vervolg  hieronder.

Vanuit Zwolle 
Vanuit de richting Zwolle rijdt u richting Amersfoort en volgt u de borden Utrecht A28. Bij afrit 5 (Maarn/Amersfoort Zuid) volgt u de Rondweg Zuid N221. Onder het viaduct door komt u uit op de Stichtse Rotonde. U rijdt met de weg mee tot u voor een viersprong een wegversmalling tegenkomt waar staat aangegeven "Berghotel en Bergpaviljoen". Verder bij vervolg 
hieronder. 

Vanuit Amsterdam 
Vanuit de richting Amsterdam neemt u bij knooppunt Hoevelaken de afslag Hoevelaken/Zwolle/Utrecht en rijdt u richting Utrecht over de A28 Bij afrit 5 (Maarn/Amersfoort Zuid) volgt u de Rondweg Zuid N221.  Onder het viaduct door komt u uit op de Stichtse Rotonde. U rijdt met de weg mee tot u voor een viersprong een wegversmalling tegenkomt waar staat aangegeven "Berghotel en Bergpaviljoen". Verder bij vervolg 
hieronder. 

Vanuit Arnhem.
Vanuit de richting Arnhem neemt u de A12 Afrit 22 richting Woudenberg bij de eerste rotonde N224 richting Amersfoort/Zeist, eerste rotonde de N227 richting Amersfoort. In Amersfoort (nadat u onder de A28 bent doorgereden) linksaf de N221 op richting de Stichtse Rotonde.
 U rijdt met de weg mee tot u voor een viersprong een wegversmalling tegenkomt waar staat aangegeven "Berghotel en Bergpaviljoen". Verder bij vervolg 
hieronder.

Vervolg 

Dit is de Utrechtseweg. U rijdt rechtdoor langs het "Berghotel" links en het "Bergpaviljoen" rechts tot u aan een nieuw aangelegde rotonde komt. Rechts ligt het Eemland Ziekenhuis, locatie de Lichtenberg. U neemt na de rotonde 3/4 de weg links, de Emmalaan in en rijdt door tot aan weer een kleine rotonde. U vervolgt de weg rechtdoor richting NS Station Amersfoort. Dit is de Koningin Wilhelminalaan. De laatste laan waar u in mag rijden aan uw rechterhand is de Prins Hendriklaan, schuin tegenover het Congrescentrum "De Eenhoorn". Sociëteit Amicitia ligt in het tweede deel van de Prins Hendriklaan op nummer 15. 

Het KWA gebouw waar u kunt parkeren is rechtsaf  Regentesselaan 2. 

Download een routebeschrijving

routebeschrijving_bijeenkomsten.pdf routebeschrijving_bijeenkomsten.pdf
Grootte : 144,958 Kb
Type : pdf

Parkeren 

In de omgeving van Sociëteit Amicitia moet men fors betalen voor parkeren. NFVS heeft toestemming van KWA Bedrijfsadviseurs BV, Regentesselaan 2, haar parkeerterrein te gebruiken. Parkeren kost hier voor u € 3,00  te voldoen bij binnenkomst op de bijeenkomst. 

KWA bereikt u door aan het einde van de Prins Hendriklaan rechts af te slaan (op de hoek staat Amictia). Dit is de Regentesselaan. Na 150 meter kunt u rechts op het terrein met witte kiezelstenen bij nummer 2 parkeren. 

De parkeerruimte voor Amicitia is gereserveerd voor de veilingmeester en handelaren i.v.m. hun materiaal. Achter het gebouw mag uitsluitend geparkeerd worden door mindervaliden met een kaart. (Er staat een bord).

Sociëteit Amicitia 

Kaart

Adres: Prins Hendriklaan 15, 3818 HK Amersfoort  

Website: http://societeitamicitia.nl/

 

Terug naar de startpagina 

Terug naar NFVS